Maia Hirasawa(SE)

2018 firade Maia Hirasawa 10 år som artist. Med sin egensinniga röst och melodiska låtar har hon sedan debuten varit en självklar del av det svenska - och japanska - musiklivet, som artist, låtskrivare och producent. I Japan har hon haft stora framgångar med hittarna ”Boom!” och ”It doesn’t stop” och även skrivit ett 50-tal låtar till TV-serier, film och reklamfilm.
EP:n "Det är som det är" kom i november 2018. Det är hennes andra skiva på svenska, efter fullängdaren "Vacker och ful" som kom 2016.

I slutet av 2019 släpptes julskivan "Maias jul" och hon gjorde mycket omtyckta julkonserter med Carl-Einar Häckner.
Youtube title

– Jag har valt att döpa min EP till ”Det är som det är”. Till slut kommer det något gott utav jobbiga saker, men när man är mitt i det, då är det bara att andas in, andas ut och acceptera. Det är som det är. EP:n är ett utkast från livet och jag skulle kunna döpa nästa och nästa album till samma sak. För, det är som det är.

EP:n innehåller fem mycket olika spår och soundet flirtar mycket mer med beats och syntar än det vi tidigare hört från Maia. Göteborgsbaserade TÅFAB (medlemmar från Den Svenska Björnstammen och 047) har producerat tre av låtarna och bandet Ambivalensen har remixat låten ”Jag vill göra det nu”. EP:n avslutas med en egenproducerad cover av Winhill/Losehills låt ”I’ll be gone”.
”Jag står här redo för kaos, ska gå igenom det här. Ett steg framåt är allt, ett steg i taget är allt. Jag villl leva just här, livet är som det är. Ett steg framåt är allt, ett steg i taget är allt.” (Textrader från ”Det är som det är”)

Kontakta oss

AgentKristian Larsson+46 (0) 8 442 22 62+46 (0) 737 768779kristian@headstomp.com

Vad vi gör

Bokning