Sophie Zelmani

Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden - där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv.
I början av 2019 kommer ett nytt album med Sophie Zelmani. ”Sunrise" är titeln på albumet som är hennes 12:e sedan debuten i mitten av 90-talet.

Läs mer

Turnédatum

Datum Arena Stad, Land Biljett
2018-12-02 Sala BBK Bilbao, ES
2019-03-31 Jazzhus Montmartre Köpenhamn, DK
2019-04-01 Columbia Theater Berlin, DE
2019-04-25 Jönköpings Teater Jönköping
2019-04-26 Palladium Malmö
2019-04-27 Stora Teatern Göteborg
2019-04-28 Skandiascenen Stockholm
2019-05-02 Katalin Uppsala
2019-05-03 Hörsalen Norrköping
2019-05-04 Örebro Konserthus Örebro

-

Turnéperiod: 

2019

Diskografi: 

My Song (2017)
Bright Eyes (2015)
Everywhere (2014)
Going Home (2014)
Soul (2011)
I'm the Rain (2010)
The Ocean and Me (2008)
Memory Loves You (2007)
1995–2005: A Decade of Dreams (2005)
Love Affair (2003)
Sing and Dance (2002)
Time to Kill (1999)
Precious Burden (1998)
Sophie Zelmani (1995)

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)