Sivert Höyem (NO)

En nystart. Så beskriver Sivert Höyem sitt tredje soloalbum ”Moon Landing” som släpptes i Sverige 10 mars 2010. Albumet präglas av Sivert Höyems mäktiga, karismatiska röst som är tilltalande kärv och unik i sitt slag. Det är rockigt samtidigt som det är melankoliskt och eftertänksamt melodiskt. Efter 13 år som sångare i Norges framgångsrika rockband Madrugada satsar han nu fullt ut på sin solokarriär.

Läs mer

Sedan "Moon Landing" har Sivert Höyem släppt ytterligare 4 album. Senast 2017, släpptes livealbumet "Live at Acropolis (Herod Atticus Odeon, Athens). Han avslutade 2017 med att släppa singeln "Mary´s boy child".

Turnéperiod: 

På förfrågan

Line up: 

Sivert Høyem: Sings/Plays/Composes

Cato Salsa: Guitars/Keyboards
Børge Fjordheim: Drums/Shaker/Tambourine
Rudi Nikolaisen: Bass(Live)
Kalle Gustafson Jerneholm: Bass(On Record)
Christer Knutsen: Guitars/Keyboards

Diskografi: 

Live at Acropolis (Herod Atticus Odeon, Athens) - 2017
Lioness - 2016
Endless Love - 2014
Long Slow distance - 2011
Moon Landing - 2010
Exiles - 2006
Ladies and Gentlemen of the Opposition - 2004

Skivbolag: 

Hector Grammofon

Promotion: 

Skiva Promotion
www.skiva.se
info@skiva.se.
TEL: +46(0)31- 7001200.

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)