Ossler

I somras framförde Ossler "en skiva som inte finns" på Stockholm Music and Arts. Hyllningarna lät inte vänta på sig. Den då precis inspelade skivan framfördes i sin helhet och våren 2017 kommer den att släppas via skivbolaget Razzia. Uppföljaren till förra Grammisnominerade plattan Stas är om möjligt ännu bättre. I april ger sig Ossler ut på turné med band.

Läs mer

Turnédatum

Datum Arena Stad, Land Biljett
2017-07-28 Torshälla 700 år Torshälla
2017-07-29 Alma Löv Sunne
2017-08-02 Skottvångs Grufva Mariefred
2017-09-29 East West Örebro
2017-09-30 The Tivoli Helsingborg

20 april, Stora Teatern, Göteborg
21 april, Kafe de Luxe, Växjö
22 april, KB, Malmö
27 april, Debaser Strand, Stockholm

Turnéperiod: 

2017

Diskografi: 

1997 Hotell Neanderthal
2001 Desorienterad
2002 Den Siste som Kom Ut
2005 Krank
2008 Ett Brus
2013 Stas

Skivbolag: 

Razzia

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)