Ossler

Sommaren 2016 framförde Ossler "en skiva som inte finns" på Stockholm Music and Arts. Hyllningarna lät inte vänta på sig. Den då precis inspelade skivan framfördes i sin helhet och våren 2017 släpptes den via skivbolaget Razzia. Uppföljaren till förra Grammisnominerade plattan Stas är om möjligt ännu bättre.

Läs mer

Turnédatum

Datum Arena Stad, Land Biljett
2018-02-22 Folkteatern Göteborg
2018-02-23 Victoriateatern Malmö
2018-02-24 Victoriateatern Malmö

.

Turnéperiod: 

På förfrågan

Diskografi: 

1997 Hotell Neanderthal
2001 Desorienterad
2002 Den Siste som Kom Ut
2005 Krank
2008 Ett Brus
2013 Stas
2016 Ett brus
2017 Evig himmelsk fullkomning

Skivbolag: 

Razzia

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)