Louise Hoffsten

En av landets mest folkkära artister Louise Hoffsten behöver knappast någon vidare presentation.
Under 2017 släppte hon albumet "Röster ur mörkret".

Läs mer

Turnédatum

Datum Arena Stad, Land Biljett
2018-07-07 Visor så in i Norden Ålands skärgård, AX
2018-07-12 Visfestivalen Västervik
2018-07-13 Scen på Bönn Hamburgsund
2018-07-14 Hasslö festivalen Hasslö
2018-07-19 Sommar i parken Lidköping
2018-07-20 Nöjesfabrikens Innergård Karlstad
2018-07-21 Hermans Lada Dalum
2018-07-22 Slussens Pensionat Orust
2018-07-28 Landskronakarnevalen Landskrona
2018-07-29 Folkets Park Malmö
2018-07-31 Taubescenen Liseberg Göteborg
2018-08-01 Jordhammars herrgård Jordhammar
2018-08-08 Stockholms Visdagar Stockholm
2018-08-10 Kackelstugan Borgholm
2018-08-11 Vinöns Värdshus Vinön
2018-08-18 Cancergala Falköping
2018-09-27 Katalin Uppsala
2018-09-29 Stjärnteatern Lund

Evigt unga Louise Hoffsten fyllde 50 år 2015 och firade sig själv med att ge sig ett nytt album i födelsedagspresent. Albumet "L" är producerat av Stefan Örn som även producerade och var medkompositör till Louises finalbidrag i Melodifestivalen ”Only The Dead Fish Follow The Stream”. Bland övriga samarbetspartners märks Peter Kvint, Sharon Vaughn och Leif Larson. Albumet "L" är en tillbakablick till Louises influenser och musikaliska uppväxt, och hela albumet är organiskt liveinspelat i Art:Ery Studios (fd Decibel).
Första singeln "My Dignity” är ett tydligt inlägg i debatten kring tiggeri och migrantfrågan. Den är skriven av Louise och Peter Kvint.

"I got my spot
I got my cup
They don’t want us here
Say we ask too much
It’s hard when you are all alone I really want to keep
My dignity"

Turnéperiod: 

På förfrågan

Line up: 

TBA

Diskografi: 

2017 Röster ur mörkret
2015 L (Gammelstans Grammofonbolag)
2014 Bringin´ out the Elvis (Metronome)
2012 Looking for Mr.God (Warner Music)
2009 På andra sidan vättern (Border Music)
2007 Så speciell (Border Music)
2005 From Linköping To Memphis (Memphis International)
2004 Knäckebröd Blues (Memphis International)
2003 Louise Hoffsten live med Folkoperans Orkester (RCA Sweden)
2002 Collection 1991-2002 (BMG Music)
1999 Beautiful, But Why (BMG Music)
1998 Courtstone Blues (medföljande skiva till boken "Blues")
1996 Kära du (BMG Music)
1995 6 (BMG Music)
1993 Rhythm & Blonde (BMG Sweden/RCA)
1991 Message Of Love (Rival)
1989 Yeah Yeah (Rival)
1988 Stygg (Rival)
1987 Genom Eld och Vatten (Rival)

Skivbolag: 

Gammelstans Grammofonbolag

Promotion: 

SCHYTTBERG PR
Jenny Schyttberg
jenny@schyttberg.se
0706-24 30 23

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)