The Refreshments - Rock n´ Roll X-Mas

För femtonde året bjuder The Refreshments på landets rockigaste julkonsert. Detta året har de med sig den fantastiska gruppen Cookies n Beans.
Tillsammans bjuder de på en afton helt utan "stilla nätter" i rock'n'rollens tecken.
Förstärkt med blåsarna i The X-Mas Horns blir detta blir en julshow som det sprakar om!

Läs mer

Turnédatum

Datum Arena Stad, Land Biljett
2017-11-30 Kulturkvarteren Kristianstad
2017-12-01 Palladium Malmö
2017-12-02 Pigalle Nässjö
2017-12-03 Örebro Konserthus Örebro
2017-12-05 Växjö Teater Växjö
2017-12-06 Kungsbacka teater Kungsbacka
2017-12-07 Scalateatern Karlstad
2017-12-08 Folkets Hus / OSD Östersund
2017-12-09 Folkets Hus Säter
2017-12-13 Gävle Konserthus Gävle
2017-12-14 Hotel Monica Hagfors
2017-12-15 Motala CC Motala
2017-12-16 Culturum Nyköping
2017-12-17 Forum Oskarshamn
2017-12-18 Kulturhuset Spira Jönköping
2017-12-19 Södra Teatern Stockholm
2017-12-20 Vara Konserthus Vara
2017-12-21 Kulturhuset Bollnäs Bollnäs
2017-12-22 Västerås Konserthus Västerås

Headstomp är mycket glada över att nu representera ett av landets mest aktiva liveband. 
Nu är det ett kvarts sekel sedan bandet bildades. Med en halv miljon sålda skivor och grammisar, guld och platinaskivor i mängder och över 3 500 spelningar i ryggen har the Refreshments tveklöst förtjänat titeln som landets hårdast arbetande och mest rotfasta rock’n’roll-band.
Nyligen släppte bandet samlingen samlingen The Very Best of som gick direkt upp i toppen bland albumförsäljningen

Turnéperiod: 

På förfrågan

Line up: 

Joakim Arnell, Sång/Bas
Johan J.B. Blohm, Piano /Sång
Mats Forsberg, Trummor
Jonas Göransson, Gitarr

Gästartist: Cookies n´ Beans
Charlotte Centervall (sång & gitarr)

Frida Öhrn (sång, gitarr & munspel)

Linda Ström (sång & gitarr)

The X-Mas Horns:
Linus Lindblom: Alt Saxofon
Jens Filipsson. Baryton Saxofon

Diskografi: 

2014 – Wow Factor
2013 – Let It Rock - The Chuck Berry Tribute
2012 – Highways & Byways
2011 – Riding Along with the Refreshments
2010 – Christmas Wishes
2009 – A Band's Gotta Do What a Band's Gotta Do
2008 – Jukebox - Refreshing Classics
2007 – Christmas Spirits
2006 – 24-7
2006 – It's Got To Be Both Rock 'n' Roll
2004 – Easy to Pickup Hard to Put Down
2003 – Rock'n'Roll X-Mas
2003 – On the Rocks
2001 – Here We Are - Best of The Refreshments
2001 – Real Songs on Real Instruments
2000 – Musical Fun for Everyone
1999 – Are You Ready
1997 – Trouble Boys
1995 – Both Rock'n'Roll

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)