Carl-Johan Vallgren

I november förra året gjorde jag och bandet två konserter på Södra Teatern i Stockholm - de första på sex år. Min känsla innan premiärkvällen var att det skulle bli mina sista gigs någonsin; ett slags försenat avsked till musiken. Men efter två magiska kvällar med ett magiskt band och en lika magisk publik kändes det konstigt att inte låta fler människor ta del av upplevelsen; en del saker är helt enkelt för bra för att inte upprepas.
Så nu till hösten blir det en hel liten turné - kanske början på något nytt, eller kanske det definitiva avskedet - vi får se hur det slutar.
Hur som helst: vi startar i Göteborg på Stora Teatern 7/11, åker ner till Palladium i Malmö den 8/11. Sedan är det dags för Falkenberg 9/11, och avslutningsvis Södra Teatern i Stockholm lördagen den 10/11.

Väl mött medborgare. Det skall bli fruktansvärt kul!

CJ Vallgren & Midnattskapellet

Läs mer

Den Augustpris-belönade mångsysslaren Vallgren, senast bokaktuell 2017 som medförfattare till Mikael Persbrants memoarer , Hans åtta album har resulterat i en samling låtar som gör att Carl-Johan med råge följer upp det som musikjournalisten Lennart Persson konstaterade redan i samband med ett av hans skivsläpp. Persson skrev: ”'I provinsen' och 'Livet' är album som ger oss all anledning att välja in honom i Luras, Lundells och LeMarcs klubb.”

Diskografi: 

2010: Nattbok
2007: Livet
2004: I provinsen
2003: 2000 mil, 400 nätter
2001: Kärlek & Andra Katastrofer
1998: Easy Listening För Masochister
1996: Klädpoker med Djävulen

Skivbolag: 

Warner Music Group

Pressbilder: 
(Klicka på bilderna för större storlek)